Hakkımızda

20 yıl önce Kartal / Soğanlık’ta küçük ve mütevazı dükkanda başladığımız kasaplık hizmetiyle bölgemizde kısa sürede farkındalık oluşturup, müşterilerimizin güvenle tercih ettiği bir işletmeye dönüştük.

Oluşan bu güvenden güç alarak et üzerine olan başarımızı ve tecrübemizi bir adam ileriye taşımaya karar verdik. Böylece, 2012 yılının Nisan ayında ‘Pişşir Et Atölyesi’ hizmete başladı.

Biz burayı “et atölyesi” olarak adlandırıyoruz çünkü et; hem pişirmesi hem servisi hem de tüketimiyle saygıyı fazlasıyla hak eden bir gıdadır. Atölyemiz kısa sürede muhitimizde nezih bir aile ortamı sağlayan bir mekana dönüştü. Et üzerine olan yirmi yıllık tecrübemiz, hijyen konusundaki takıntımız ve müşterilerimizle olan güzel etkileşimimiz restoranımızı tam istediğimiz türden bir mekana dönüştürdü. Bununla gurur duyuyor, siz saygın müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Neden Pişşir Et Atölyesi?
• 20 yıllık kasaplık tecrübesinin getirmiş olduğu uzmanlık
• Etlerimizi kendi kasabımızdan en kaliteli haliyle seçiyoruz
• Çok nezih bir ortamda çok iyi bir müşteri deneyimi garanti ediyoruz
• Soğanlık Atatürk Caddesi üzerinde çok güzel bir konumdayız